Internet problem!

Halloj! Har haft stora problem med internet både på telefonen och det mobilabredbandet de senaste dagarna.. kanske har ett samband? 
När det äntligen fungerade igår så skrev jag ett jätte långt inlägg. Vad händer då!? Jo... när jag nästan är klar och ska lägga in en bild så försvinner internet! Och tydligen så sparas det inte automatiskt nu som det gjorde tidigare..? Jag blev så less så jag sket i att skriva om allt.. :(
 
Iaf.. för att summera veckan... prommisar, mat och vila. Roligare än så har det inte varit! Jo, förresten så har jag träffat pappa också och en sväng till mormor har vi hunnit med. Annars har jag bara varit hemma hos mamma.
Idag kommer mannen och hämtar oss. Jag längtar sååå mycket efter Jocke nu och han håller på att längta ihjäl sig efter oss. Det har nästan gått en vecka nu..
Sen ikväll ska vi hem till vännerna G och V. Det ska bli så kul! Vi ska käka och kolla film.
 
Jag hade som sagt tänkt fota en massa med systemkameran.. men glömde batteriet! :( Så igår tänkte jag iaf fota lite med mobilkameran, men då såg det ut att kunna bli regn vilken sekund som helst så jag vågade inte ta med Thera på långprommis... så det blev inga alls! Jag som tänkt fota den fina miljön här i Hedemora. Aja, det får bli nästa gång vi kommer hit.
 
(Kolla in de snygga sandalerna som jag fick av mamma! Tur att man har en mamma som är nästan lika tokig i skor som jag.. så att vi kan byta skor med varandra. När man har gjort felköp. :D)
 

Visdomsord från Paulo #6


Snart är helgen slut...

 
Det har blivit lite glest mellan inläggen här under helgen i Hedemora. Vi har iaf haft fullt upp med att typ... Äta mat! :) Känns som att jag vill svälta i några veckor efter detta!
 
Jag hade tänkt ta en massa bilder med systemkameran, men när jag skulle använda den upptäckte jag att jag glömt batteriet hemma.... Typiskt! Här kommer iaf några från mobilen.
 
 
 
 

Glad Midsommar!!!


Mitt hår!!

Det är många som säger att de tappar hår efter graviditeten. Jag har väl inte rktigt trott att det skulle hända mig!! Nu känns det som att det lossnar en peruk varje gång man borstar eller duschar... :(
 
När jag var gravid fick jag tjockare och finare hår, varför måste det försvinna? Kan inte de överflödiga kilona på kroppen försvinna istället!?
 
Så här såg det ut då. Jätte dålig bild, men den enda som jag har på håret... :)
 

Förberedelse inför midsommar

Imorgon bär det iväg till dalarna och min mamma! Det blir jag, Thera, Jocke och Thomas (Jockes kompis), som drar iväg. Datorn får också följa med.
 
Ska bli skönt att åka bort en stund och se något annat. Jag kommer att stanna kvar hos mamma i en vecka, få lite mammalyx.. :)  Sen kommer inte pappa hem förren på måndag och honom vill jag ju också träffa.
 
Så.. idag blir det att tvätta, packa och inhandla sånt som behövs för resan. Mamma säger att det är lika mycket mygg som i norrland (ja, dalarna ligger INTE i norrland... ni Stockholmare som läser!) :D så jag måste köpa myggnät till vagnen, så inte Thera blir uppäten! Jag ska också köpa en present till mamma.. fast jag vet inte om hon kommer att ta det som en förolämpning. :)
Hon har inte internet så hon kan förhoppningsvvis inte läsa vad jag ska köpa... nämligen en kaffebryggare!! Den som hon har är såå gammal vilket gör att kaffet smakar bläää... enligt mig! Haha. Ska jag vara där en länge tid vill jag ha gott kaffe!
(Den som läser och känner mamma får inte säga något!) ;)

Händelserik dag! (för mig... :)

Har inte haft tid att blogga idag, vi har haft fullt upp!
 
Idag var det andra gången för mig på föräldragruppen och det var faktiskt mycket trevligt! Det var ganska många sjuka så vi var en liten grupp och diskussionsämnet var mat/sömn. Fast jag tycker att det egentligen inte ger så mycket... alla barn är ju såå olika! Men det är alltid skönt att höra att man inte är ensam om vissa saker. :)
 
Vi var iaf 3st som satt kvar och pratade om allt med att ha barn. Det kändes faktiskt lite konstigt att umgås med folk.. Haha. Nästan så man glömt bort hur man gör! Det blir ju lätt så när man är mammaledig, lite annat när man jobbar och har ett sånt socialt jobb som jag har.
 
Iaf fick vi besök av Theras farfar, efter det, som tog både Thera och Jocke på promenad. Jag vart helt ensam!!! Har inte hänt på jag vet inte hur länge! Och vad gör jag då......? Jo, jag städar! :D Fick iaf ett fint hem, men kanske skulle ha gjort något för mig istället? Aja.. det får bli nästa gång, när nu det blir. :)

Vill ha sooool nu!

Av någon anledning kom jag att tänka på detta avsnitt av Trolltider. :) Så underbart! Älskar Trolltider!!!


Visdomsord från Paulo #5


Gladare dag!

Igår natt kom min älskling hem! Ååå så jag har längtat! :) Kanske har märkts på mina deppiga inlägg... Hahha

Vi har besökt Jockes gamla jobb idag och blev bjudna på en härlig lunch bestående av tortelini och mozzarellasallad.



Efter det åkte vi och köpte mjukglass med strössel. Är inte så jätte förtjust i mjukglass.. men denna var faktiskt god!

Nu har jag precis tagit ett långt bad och läst lite bok. Har börjat på en ny bok som heter "Svavelvinter", verkar lovande av det lilla jag läst. Man blir så slö efter ett långt bad.. så nu blir det sängen!

Tröööööök!

Den här helgen blev ju inte alls som jag hade tänkt!
Jocke är ju som sagt borta och jag skulle bort till vänner igår. Men det blev inte så.. :( Thera hade jätte ont i magen igår.. inget hjälpte! Stackars barn som har kolik säger jag! Hennes magont gick iaf över till kvällen.
Jag fick trots allt besök av Theras farmor och faster. Passade på att ta ett bad när de var här.
Nu sitter jag i soffan med en sovande Thera i famnen. Fyyyy vilket väder!!! Man blir inte direkt gladare.. skulle vilja gå och handla, men bara tanken på regnkläder och barnvagn och... näää! :( Kan någon trolla hit godis??
Nu vill jag att det ska bli kväll så att man får gå och lägga sig. Förhoppningsvis blir det en bättre dag imorgon.. Jocke är iaf hemma och ledig från jobbet.
(Va f-n! Nu säger de på tv att det ska åska också!... fattades ju bara det.)



Medan jag ändå är less på alli... :D varför går det inte att göra mellanrum mellan meningar?! Funkar inte för mig sedan de gjorde om blogg.se


Testing testing

Testar att blogga från mobilen.. Har inte riktigt fått det att funka tidigare. Det är skitbra om det funkar för oftast när jag skriver så gör jag det med skärmtangentbordet på datorn. Detta gör jag eftersom jag oftast har tid att blogga medans jag ammar vilket gör att jag inte kan skriva på laptoppen utan måste klicka med musen på varje bokstav... Det tar aslång tid!!! :D Men det här verkar ju funka hyfsat.. Förutom att enter inte verkar fungera??? Jag ligger iaf i sängen med Thera och ska försöka sova snart. Hon vaknade kl.5 imorse och tjattrade så högt att jag var tvungen att gå upp.. Sötisen! :D Hon somnade förresten själv idag igen. Går ju jättebra! Gonatt

Deppfredag

Känner mig inte alls nå glad idag.. :( Jocke har åkt till Dreamhack och ska vara där hela helgen. Tycker inte om att vara själv.
Imorgon får jag iaf besök av Theras farmor och faster under dagen och hem till vänner på kvällen.

Nu sitter jag och kollar på Thera när hon rullar på mage hela tiden. :) Hon har gjort det flera gånger idag. Man måste passa så att hon inte helt plötsligt ligger på magen och slickar på golvet! Haha

Det blir nog sängen med Thera kl.20 idag!

Sail Away med David Gray

Ännu en av de bästa låtarna som gjorts! :) Den är så fiin.




Min dag så här långt

Testade att smörja in brun utan sol, eller BUS som det kallas. Jag gjorde det för några veckor sedan och det blev väl så där... vart lite fläckig här och där. Tänkte iaf ge det en andra chans idag. Sagt och gjort... känns lite skumt att bli brunare och brunare ju längre dagen går! :D Så det verkar funka! Inga fläckar ännu..

Annars händer det inte så mycket (som vanligt). 
Jocke ringde och ville äta lunch vid Globen och det lät som en jättebra idé tyckte jag. Thera låg bredvid mig i sängen och sov så jag steg upp, tänkte att hon med största sannorlighet skulle vakna när hon märkte att jag smet... men bara för det så sov hon vidare som värsta Törnrosa!!! Annars brukar hon vakna när man tänker tanken att börja röra på sig. :D Ville inte väcka henne när hon sov så gott.. så det blev ingen lunch.

Nu sitter jag här och funderar vad vi ska hitta på.. vill iaf ut en sväng, annars blir man deppig.

Visdomsord från Paulo #4

WHEN YOU SAY "YES" TO OTHERS,
MAKE SURE YOU ARE NOT
SAYING "NO" TO YOURSELF.


PAULO COELHO


Nattning

Jocke nattade Thera kl.19.30 och hon sover fortfarande!!! :D Jag har alltså fått snart 2tim för mig själv.
Eftersom hon har behövt ammas för att kunna sova har det bara hänt några enstaka gånger. Nu ska vi försöka göra det till en rutin.. så får vi se hur det går! :)


Åska..?

Jag har fortfarande lite huvudvärk.. Blir det åska kanske? Hoppas inte! Jag är inte så stort fan av det.. jag är sån om drar ut alla kontakter och hade jag ett skyddsrum så skulle jag definitivt använda det!
I min gamla lägenhet brukade jag låsa in mig på toa för det var enda stället utan fönster. I vår "nya" lägenhet är klädkammaren/förrådet det enda stället utan fönster, så jag vill helst inte hamna där..dessutom finns det ingen lampa där för tillfället.

Jag har iaf hunnit med att gå en prommis med Thera och handlat. Blir nog lite siesta nu.. Ses!


Lågtryck...

Usch... idag har jag haft huvudvärk hela dagen! Tror att det är p.g.a vädret. :(

Det har inte hänt så mycket idag. Jag hade besök på morgonen och fick en jätte fin bukett med blommor. Sen har jag bara kollat sista avsnitten av New Girl och legat i sängen med Thera.



Hmm... funkar inte riktigt då kanske.. :D


Väntar på besök...

av Theras första killkompis! :) och mamman så klart, min enda kompis jag har kvar från dalarna. Ska bli kul att ses igen.. kom faktiskt inte ihåg senaste gången. Hörs senare!

Helgens shopping

Jag älskar att handla kläder och har gjort det i hela mitt liv!

Detta shoppade jag i helgen.
(Jag vill inte visa hur det ser ut på... behöver gå ner några gravidkilon först.. :D)



Väska från Scorett (som jag blev kär i! Ja, jag kan bli det i kläder... :D)
Nitarmband från Bik Bok (vet inte när jag ska kunna ha detta utan att pierca Thera.) 
Jeans från Bik Bok
(billiga sköna jeans som jag också har i svart.)
Sjal från Gina Tricot (det är en MC, amerikanskaflaggan och en örn på.)
Tröja från Fashiongate (såå snygg, men egentligen alldeles för dyr för den dåliga kvalitén..)
+
En svart T-shirt från Gina Tricot som jag missade att fota... :) det är iaf ett kors och en döskalle på i rosa!

Inga skor!!! Det får bli nästa gång. ;)


True Blood!

Ny säsong av True Blood startade igår i USA!! Jag har glömt hur den sista slutade, så det blir True Blood hela morgonen. :)


Visdomsord från Paulo #3


Min helg

Nu har min mamma åkt hem... :( Känns alltid lite sorgligt.

Vi har iaf haft en jätte bra helg!
Vi har shoppat massor.. eller rättare sagt har Jag shoppat massor.. :) Hehe.. Det blev ett par jeans, 2st toppar, en väska, en sjal, ett armband och lite smink på det! :D Jag ska lägga upp bild(er) imorgon på mina fynd tänkte jag!

Här är ett smakprov på nagellack som jag köpte. Man sätter en magnet på innan det torkat, så får man detta mönster. Coolt va! :)




Igår kväll åt vi mögelost och kex med fikonmarmelad. Hur gott är inte det!? Är nästan fortfarande mätt!

Nu blir det myskväll med Thera och mannen. Gokväll!


Within Temptation

Detta är världens bästa sångerska! Enligt mig.. Och dessutom en av de bästa musikvideor jag sett! Enjoy! :)


Fredag! :)

Det gick ju hur bra som helst igår! Undrar hur många gånger som man varit orolig över saker helt i onödan... Det var jätte kul att se alla igen och resan gick hur bra som helst.

Idag har vi inget speciellt på agendan, så det blir kanske en prommis i skogen om vädret tillåter.

Ikväll kommer min mamma på besök och ska stanna hela helgen! Eftersom hon bor i dalarna ses vi bara en gång i månaden.
Vi ska åka och shoppa imorgon. :) Kanske blir ett par nya skor...? Vem vet.. :D Mannen kommer att bli galen iaf!
Varför hatar män att gå i affärer??

Visdomsord från Paulo #2


Besöka (gamla) jobbet

Ska besöka jobbet idag med Thera! Eller rättare sagt företaget som jag var uthyrd till innan jag blev mammaledig. (Jobbar ju för bemanningsföretag.) Så jag vet inte om jag kommer tillbaka dit.

Det ska bli så kul att se alla igen! :)
 
Är bara lite nervös för resvägen på 1 timme kommunalt, enkel resa... får se vad Thera tycker om det.

Är det bara jag som tycker att det känns som måndag idag?? Helskumt... :D haha


Hoppas ni haft en bra nationaldag!


Svanbergasill!

Som jag sa igår så skulle jag göra svanbergasill som min familj alltid gjort på högtider ända sedan jag var barn. Den är sååå god så jag vill dela med mig av reseptet. :)



2dl majonäs
1dl grädde
0,5dl silad lag från sillen
20 droppar worcestersås
1 rödlök (finhackad)
1 purjolök (finhackad)
1 burk rödkaviar
1 paket dill
1 stor burk inlagd sill (alt. 3st små)
0,5tsk citronpeppar
2tsk socker

Blanda allt utom sillen i en skål. Sila sillen och plocka ut sillbitarna. Rör i sillen.
Klart!


Visdomsord från Paulo

En av mina favorit författare är Paulo Coelho. På hans facebook brukar han posta små visdomsord som han har hittat på. Jag bara älskar dem och måste lägga upp ett! :)


Förberedelsedag

Vi skulle få besök här på morgonen, så jag ställde klockan för att gå upp och fixa lite. Sen visade det sig att de inte kommer... Så nu vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på.

Det jag måste göra idag är iaf att handla tills imorgon då mannen släkt kommer på lunch. Jag tänkte göra min släkts berömda svanbergasill. :) Det är första gången så får se hur det kommer smaka!

Någon som vet om man brukar äta något speciellt på nationaldagen?

Mys måndag

Idag har jag bara tagit det lugnt med Thera. Har inte ens gått utanför dörren! Vi har bara myst, läst och kollat serier.


SKOR!!!

Jag fullkomligt älskar skor! Men jag vet inte riktigt när jag ska få tid att använda alla... särskilt de med skyhöga klackar. Jag är rädd att jag ska ramla när jag bär på Thera. :D

De senaste skorna som jag fick är de här snygga skorna från Iron Fist, köpta på Brandos.se. Fick dem av mannen när jag fyllde 30 år.


Är de inte läckra!!??


På min önskelista #1 finns också dessa från Iron Fist. Snacka om att jag kommer att bli ensam om att ha zombiegummistövlar!! :D Måste bara ha!






På önskelista #2 finns dessa skor från have2have. Såå snygga!


Hektisk söndag

Jag tror aldrig att det har hänt så här mycket saker på en helg på flera månader! Brukar inte bli så när man har bebis...

idag tog jag och Thera tunnelbanan hem till en gammal gymnasievän i sumpan. Där bjöds det på jätte god lunch bestående av kycklingsallad med en massa gott i. Vi snackade en massa om vad som hänt i våra liv sen sist. Vi ses alldeles för sällan tycker jag... men men, antar att det blir så när man blir vuxen. :)

Efter det kom mannen och hämtade mig för avfärd till farmor (Theras), där vi fick fika. Sen efter det åkte vi till farfar (Theras), för att äta middag.

När Thera har träffat så mycket folk på en dag blir hon oftast ledsen när andra än mamma ska bära på henne och jag klarar inte av att höra henne förtvivlad,, det gör ont enda in i själen! :(

Kanske inte låter så hektiskt för er. :) Det blev alldeles för mycket för våran lilla tjej som nu ligger helt utslagen i min famn... så nu ska vi flytta till sängen. Godnatt!

Våran lördag

Igår blev det lite shopping i Globen. Vi visste precis vad vi skulle ha annars hade vi inte åkt dit, den gallerian är så tråkig. Det blev några bodys och grejer till Thera och några skönhetsprodukter till mig på Kicks.

När vi kom hem fick Thera smaka på sin första puré! :) Hon verkade tycka att det var gott, hon spottade inte ut iaf. Idag blir hon 4 månader, så vi tyckte hon kunde få smaka.



Den fina pyjamasen som hon har på sig köpte pappa när vi handlade.

På kvällen kollade vi på Partaj på datorn. Vi satt och diskuterade jag och mannen och kom fram till att, vad ska vi med alla tv-kanaler till!? Vi kollar nästan aldrig på tv, det blir mest datorn. Så imorgon blir det samtal till Comhem och byte till gammal hederlig skogs-tv! :D


Regn regn och åter regn

Kan inte fatta att det fortfarande regnar! Hur är det möjligt att det är kallare idag än igår!?

Aja...
Igår hade jag iaf Jätte trevligt hemma hos V och hennes fina familj. Det var kul att ha någon att umgås med, dricka kaffe och bubbla istället för att vara ensam. Oftast är jag hemma själv med Thera, så det var skönt att komma hemifrån en stund... trots vädret. :)

Kvällen bestod av en stooor chokladkaka, pepsi max och den helt underbara serien New Girl. Man blir så glad av den! :)
Den går att streama gratis på denna sida: http://www.free-tv-video-online.me/internet/




Idag vill man ju inte direkt gå ut... får se vad vi hittar på.


SKELLINGTON

Jag måste göra min plikt som bandfru och göra reklam för min mans band Skellington. Deras nya EP finns nu att köpa digitalt via denna länk:

http://www.cdbaby.com/cd/
skellington2


Eller så kan man prata med mig så fixar jag en som inte är digital. Då får man dessutom ett jätte fint skivomslag vilket jag har fotat baksidan på! :P Jag har dock inte redigerat bilden.. vilket nog behövdes ganska mycket. Hehe...



Men va f-n.....

Hur kul är det att vakna till detta första dagen i Juni...? Dessutom bara 7 grader!? Får nog sätta på värmen igen.



Jag ska iaf trotsa vädret och åka hem till en vän i eftermiddag.


RSS 2.0