Frisk!!

Nu har Thera äntligen börjat äta igen! Igår fick hon i sig lite mer än en halv pasta/Broccoli puré och jag blev sååå glad! :D Vi blev lite rädda att hon skulle bli rädd för att äta eftersom det måste ha gjort så ont med blåsor i halsen.
 
Idag kommer Jocke att jobba halvdag och jag ska ta prov på SÖS. Jag kan inte helt tydligt förklara vad jag ska ta för prov för jag fattar inte själv... :D Men det är så att mitt blod är RhD negativ och Theras är positivt. När jag fick reda på att jag var gravid frågade de om jag ville gå med i en studie för Karolinska och det gick jag med på. För att fatta mig kort så handlar det om att om man har negativt blod som jag och barnet blir positivt så kan blodet stötas bort på något sätt... :/
Jag har för övrigt världens ovanligaste blodgrupp! :D AB -. I hela världen är det 0,75% som har min blodgrupp och i Sverige 1%.

Bättringsvägen..?

Idag mår Thera lite bättre.. fast hon vill fortfarande inte äta. :( Jag är ändå glad för att hon vill dricka vatten och amma. Tur att hon har lite att ta av! :)
 
Annars har dagen varit seeeg.. Jag blir lite deppig när jag inte kan gå ut. Och så känns det lite bakslag att jag blivit tvungen att amma så mycket igen.. Självklart gör jag allt för att Thera ska må bra! Men det kändes som att det var på väg att ta slut när hon äter så mycket mat.
 
Ja ja... Ny dag imorgon! :)

Helvetesnatt

Första delen på denna natt tillbringades på akuten med en sjuk Thera.. :(
 
Det började på morgonen med lite feber som sedan steg under dagen. På eftermiddagen ville hon helt plötsligt inte amma längre, sen ville hon inte ha vatten eller mat i huvudtaget. Senare på kvällen kunde hon inte svälja salivet så allt rann ur munnen och varje gång hon försökte svälja så grät hon så tårarna spruta... :( Stackars lilla gumman!
Så det var bara att ringa sjukvårdsupplysningen, som tyckte att vi skulle åka in på en gång.
Vi hade sån tur att det bara var 3st patienter på akuten så vi fick komma in med en gång! De undersökte och tog prover. Thera sa inte ett ljud när de tog blodprov på henne(!!!), jag var helt förstörd... De första de trodde att det var va körtelfeber. Men som tur var va det inte det.
Medans vi väntade på prover blev Thera lite bättre, tror det var alvedonen som verkade, så hon kunde till och med amma igen! När proverna kom tillbaka som hon i min famn. Det visade sig vara ett elakt virus så vi fick åka hem igen. Tur att det inte var körtelfeber!!!
MEN väl hemma blev det värre igen... så det slutade med att vi har gått och vaggat henne i famnen hela natten. :( 
Tillslut somnade hon iaf nån timme, fast när hon vaknade spydde hon ner hela mig.. :(
Nu mår hon lite bättre tack och lov! Fast fortfarande ingen matlust. Första gången Thera är sjuk... lilla gumman!

Veckan (veckorna..) som gått

Halloj!
 
Inte så mycket skrivet de senaste veckan (el. veckorna?). Jag har iaf tagit det ganska lugnt, som vanligt. :) För att summera detta kommer här några bilder!
 
Massa höstprommisar i skogen!
 
Med Skroti så klart! :D
 
Kollat Gokart tävling med pappa. Thera och mannen va också där.
 
Spelat EverQuset 2, med min paladin som heter Thera. (Där jag fått namnet ifrån :D)
 
Sen har jag varit till gymmet några ggr.. men det går seeeegt nu.

Pappa på besök

Idag kommer min kära pappa på besök över dagen. Får se vad vi hittar på! :O)

Nya vinterskor

Jag har kollat in ett par skor som funnits på rea ett tag på Zalando.se, men det har aldrig funnits min storlek eller så har de varit borttagna.. Men idag när jag klickade på dem (de fanns på reklambannern på min hotmail) så fanns de plötsligt i min storlek!!! Jag beställde på 3 sekunder. Haha!
 
Så här ser de ut! Det är döskallar på, syns inte så bra om man inte tänker på det. Märket är Iron Fist, ett av min favvo skomärken. :)
 
 
 

Bröllopsdag igår

 Igår var det 2 år sedan jag och Joakim gifte oss! :) Även fast det var bara 2 år sedan tycker jag att det känns som mycket längre sedan... det är så mycket som har hänt sedan dess.
Vi firade med smörgåstårta och äppelpaj.. Mums! Sen nördiga som vi är så spelade vi Magic också.. Haha! Det var ett tag sedan sist, så nu har jag blivit frälst igen. :)
 
Här kommer några kort från våran bröllpsdag i Las Vegas!
Jag älskar dig Joakim :) 
 
 
 

Gårdagen

Det var sååå trevligt igår! Tack G &V! :)

Får se vad vi hittar på idag.. Storstäda och storhandla är något som skulle behövas.

Kalas!

Idag ska vi på 5-årskalas! Det ska bli jättekul! :) Trots det mindre fina vädret.. Hoppas att vi får se solen iaf en gång till innan det blir riktig höst.
 
Jag ser verkligen fram emot alla barnsaker man kommer att få göra. Är jag knäpp!? :D Jag gillar att gå på barnkalas, åka karuseller, va med och leka i parken, åka pulka och allt sånt! Med tanke på det kommer jag nog aldrig att bli gammal.. :)
 
När jag och Jocke var i USA (på vår smekmånads roadtrip) så åkte vi till denna nöjespark med bara MASSA berg och dal-banor. Längtar tillbaka!!! Hoppas att vi kan ta Thera dit när hon blir äldre.
 
 
 
 
 

RSS 2.0