Svårsövd...

Idag tror jag att Thera har sovit sammanlagt 1,5 timmar.. har försökt med allt som man kan tänka sig! Gå ut och gå, sjunga, läsa bok, vagga, amma, ge ersättning, gå och lägga mig med henne i sängen. Inget funkar!

I vanliga fall så brukar hon minst sova 4 timmar under dagen. Antar att det är någon utvecklingsfas som spökar.
Nu har i alla fall mannen kommit hem från repet med bandet, så att jag får äta något.

Får se när jag får sova ikväll... Hon är iaf glad! :)

Barnvagnsprommis

Idag blev det asfaltsrundan eftersom det såg ut att kunna börja regna och då är det inte så kul att vara mitt i skogen. Oftast går promenaderna i Nackareservatet, det är så mycket skönare att gå i skogen.

Vi hade verkligen tur för det började regna nästan direkt efter att vi kommit hem och vi hade sol på hela prommisen! :)
Gick förbi Sandsborgs kyrkogård (tror jag att den heter). Har alltid tyckt att kyrkogårdar är såå vackra på något sätt. Jag har tänkt att ta med min systemkamera till Skogskyrkogården någon dag och fota lite, nu när man är mammaledig och har tid med sånt.

     

Jag gick också förbi ICA och hämtade ett paket som jag beställt från Jollyroom. Bl.a denna fina dregglisen. :) 
Söööt!


Kaffe - Mitt livselixir

Godmorgon! Vad vore en morgon utan kaffe!?

Nu blir det ett avsnitt av New Girl sen ut på barnvagnspromenad.


Föräldragruppen blev öppna förskolan istället

Skulle på föräldragrupp idag och prata om rutiner mat/sömn, men när jag kom dit visade det sig att jag och en till tjej inte hade fått mail om att vi skulle till öppna förskolan istället. Jaha! Var bara att börja traska dit istället.

På vägen dit fick jag chansen att prata lite mer med den andra mamman så det var trevligt! Ska tillägga att jag fullkomligt hatar att prata med folk i grupp när man inte känner varandra så bra. Därför var det extra kul.

När vi kom fram var det jätte mycket folk och en massa barn där. Min dotter älskar att ha många omkring sig och speciellt barn, så hon satt och bara stirrade på alla barnen och gav dem ett leende lite då och då. Det blir nog fler vändor dit i framtiden!

Nu sitter jag och väntar på att mannen ska komma hem. Vi har köpt en sak som vi ska montera på väggen. Blir det klart ikväll så får ni se bild imorgon. :)

Bloggdesign och vad bloggen ska handla om

Det här med bloggdesign var inte det lättaste! Jag hoppas att jag får till det snart så att jag kan sätta igång med bloggandet på riktigt. Som ni ser nu är den "Under construction", det är därför den ser konstig ut på sina ställen.

Allt är helt nytt för mig eftersom jag aldrig bloggat förut. Jag har tänkt mycket på vem som kommer att läsa den och vad den ska handla om.

Det första min man sa när jag sa att jag skulle starta en va "Vem ska läsa den då!? Då kan du ju lika gärna skriva dagbok". Det kanska kan låta hårt för er, men nu är det så att min man inte alltid tänker sig för vad han säger... Han har även sagt "Vilken tur att Du inte ska följa med på konserten eftersom mitt ex ska med. För det hade ju blivit konstigt!" Hahaha! Det går inte att bli arg på honom när han säger det första som kommer upp i huvudet utan att tänka sig för.

I alla fall.. tillbaka till vem som ska läsa och vad det ska handla om.
Vem som läser spelar faktiskt inte så stor roll för mig. Men i första hand så är den till för de som känner mig och min familj som inte bor i samma stad som mig. Jag har absolut INTE tänkt att tjäna pengar på den.
Den kommer att handla om mitt liv och sånt som jag gillar. Allt från hur mitt liv är som mamma till vilka tv-spel som jag gillar. Alltså.. allt möjligt!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0