Huva för räkningar!

Betalade en räkning på 80.000kr igår... Det var vinstskatten för försäljningen av min förra lägenhet. Känns ju så där att betala den om man säger så!
Tänk vad mycket man skulle kunna göra för de pengarna! Mina tankar skenar iväg... :D Det blir många fina skor... Haha!
Fast jag har faktiskt en bra slant över också, plus att jag lagt en massa i kontantinsats och lite till..
För pengarna som är över ska vi bland annat köpa en ny soffa. Sen kommer jag nog att spara en del, man vet aldrig vad som händer. Samtidigt känner jag att jag vill göra något för mig själv... det var ju liksom min lägenhet och det var ju jag som bodde där den största tiden. Hmmm.... får se vad jag hittar på! Kanske jag ska unna mig något när jag gått ner gravidkilona som verkar sitta som sten. :D Återkommer om det! 

Nattens dröm

I natt drömde jag en dröm som jag har drömt flera gånger förut. Det händer mig väldigt ofta att jag drömmer samma drömmar och alla drömmar är i färg. Jag är oftast medveten om att jag drömmer och kan syra mina drömmar.
 
Iaf... denna dröm handlar om att jag är i en stad som ser ut som en blandning mellan London och Tallin. Jag är alltså i en stad och av någon anledning så går jag in i ett hyreshus. Det kan vara så att det är affärer på gatuplan, inte helt säker. När jag kommer in är det små gångar och smala trappor. Jag börjar gå in och upptäcker snabbt att jag inte vet hur jag ska komma ut igen. Jag fortsätter att gå... vissa rum ser ut som företag och andra ser ut som bostäder. Det finns en känsla av att jag inte borde vara där, att jag inte FÅR vara där. Jag fortsätter att gå och gå utan att hitta ut... MEN i den här drömmen i natt börjar jag att känna igen mig! Så jag vet direkt hur jag kommer ut. 
 
Någon som är drömtydare?? :D
 
(Denna bild har inget med drömmen att göra, men det ser väl ut som en dröm? Taget på Sea World i San Diego.)
 
 
 
 

Jag vann!!

Thera har äntligen somnat! Jag har kämpat hela dagen.. lägga i själsängen, ammat, lekt, mat och om igen.. Inget har fungerat! Jag va helt slut när Jocke kom hem från jobbet, så han fick handla själv. Fast jag ska inte klaga... Thera är bästa bebisen som finns! Att det blir lite struligt nån dag ibland kan man väl stå ut med. :)

Så sant :D


Sömn o sömn

Dagen idag har bestått av ett uppdrag.. och det var/är att få Thera att vilja sova middag. Hon har totalvägrat hela dagen. Så jag försökte söva henne med en barnvagnsprommis. Det blev 20-30 minuters sömn.. det är ju iaf något! :) Får se hur eftermiddagen blir. Hon kanske sover tills ikväll!? :D
 
Har man det bra ena dagen så går det åt det andra nästa dag.. Haha! Är det inte så?
 

Ok... I`M BACK!

Jag är tillbaka! Jag har verkligen inte känt för att blogga.. kan inte beskriva det på något annat sätt. Men nu är jag på G igen.
 
I natt hände något otroligt! Thera sov heeela natten utan att vakna!!! Det känns som att man vunnit på triss... "Plötsligt händer det!". :D
Det händer verkligen mycket nu med henne. Det är jättekul samtidigt som det är skrämmande. Vart tar tiden vägen!? Man ser redan mindre bebisar och tänker.. Men gud har hon varit så där liten!
 
Min chef ringde också för nån vecka sedan och frågade när jag ville komma tillbaka... så jag förlängde min mammaledighet med 2 månader, så det planerade är att jag ska vara tillbaka efter årskiftet. Det är ju inte så lång tid kvar nu!
 
Thera måste ju ha en skinnjacka när hon blivit så stor! :)

Sista helgen :(

Denna helg är den sista på Jockes semester.. Har verkligen varit skönt att ha honom hemma och jag har blivit riktigt bortskämd av det.
Imorgon ska vi på utflykt med V och G plus familj. Det ska bli jätte kul och trevligt! :-)
Annars har vi inte planerat så mycket. Kanske fortsätta med Theras rum. Vi ska måla det ljusblått tänkte vi. Fast det som tar sån j-vla tid är den satans maskeringstejpen... Usch! Haha

Provtagningsenheten

Imorgon ska jag iväg och ta prover på Sös. De ska kolla upp min protein s brist, även kallad psd.
För er som inte vet vad det är kan jag tala om på enklaste sätt att det gör blodet lite tjockare och man har större risk att få blodpropp.. vilket jag fick i benet av att äta p-piller.
Det är nu 7 år sedan jag hade det, därför ska det kollas igen.
När jag var gravid fick jag ta sprutor med blodförtunnande 2 ggr om dagen i ett år.
Jag hoppas verkligen inte att det är något som har ändrat sig till det sämre.. I sådana fall måste jag äta waran...

Förändring?

Jag fick för mig när jag vaknade idag att jag ville förändra något... så jag kom på att jag behövde gå till frissan. Tänkte ännu mer och kom fram till att det skulle vara kul att ljusa upp håret också, har ju varit svart/mörkbrun i jag vet inte hur länge! Min vanliga hårfärg är iofs inte så ljus.. Iaf så tog jag förnuftet till fånga och bestämde att det bara skulle klippas. Men sen kom jag på att jag ville ha en frisyr också! Jag ville ha en som liknar den jag hade för två år sedan fast med mera lugg. När jag kom till salongen kände jag bara.. NEJ ! Något känns fel.. men körde ändå på planerade frisyren. Direkt efter när jag kollar mig i spegeln kändes det väldigt bra. MEN jag hann bara till bilen innan jag fattade vad jag gjort.... fy vad jag ångrar mig nu! Jag som hatar lugg ju!! :( Började tänka efter och kom fram till att det måste ha varit något annat som jag vill förändra i mitt liv.. sen har jag varit deppig hela dagen... Och klippt om luggen själv en massa ggr. Fast det är en lång lugg så det finns att ta av. Haha! Tur att jag inte kom hem som blondin iaf eller korthårig!

Thera 6 månader!

Idag har vi haft lite kalas för Thera på hennes 6 månadersdag! Kunde inte vänta till 1 år... hihi! :) Så det blev tårta och presenter. Dock fick Thera ingen tårta utan hon fick aprikos/päron pure istället.
 
Hon fick sin första sparbössa, en bok, en brioleksak, en jacka, pyamas, t-shirt, klänning med bolero och leggins till. Och som att det inte räckte så åkte vi till Ikea nu ikväll och köpte lite småsaker till hennes rum! :) bl.a en sänghimmel. Vi hade tänkt fixa iordning hennes rum nästa vecka.. måla och greja. Det kommer bli sååå fint!
 
Vi vill inte ha fler barn så varför inte skämma bort henne lite extra!
 
Det finns inga ord för hur mycket jag älskar den här ungen... mammas mysbebis!!! :D
 
 
 
 
 

Vartför jag inte har uppdaterat bloggen

Hej alla! Jag har haft fullt upp med att ha semester med min man och Thera.. Därför har det blivit lite si och så med bloggen. När vi var i skåne så gjorde jag ett jätte långt inlägg om vår tid där som helt plötsligt försvann!? Så j-vla irriterande!!! Tappade lusten totalt.. :( Jag skriver ett längre inlägg ikväll när jag är vid datorn om hur vår semester har varit. Hörs senare!

RSS 2.0